Projects

Cappadocia, Turqi


Project Description

✔ Fluturimi me avion vajtje ardhje

✔ Transfertat me mjet komod si ne program

✔ Akomodimi në Hotel 3* per 3 nete me mengjes dhe darke

✔ Shoqerues shqiptar nga agjensia dhe guide profesioanale vendase

VENDI:

Cappadocia

DATA:

28 Nentor

CMIMI:

350 €

KOHEZGJATIA:

4 Dite