Projects

Eksploro Barcelonen, Spanje


Project Description
Eksploro Barcelonen, Spanje

Fly Travel Albania ju sjell Fundjavat  ndryshe ne Spanje. Kaloni nje fundjave ne Barcelone.

Te Perfshira ne cmim:

  • Akomodimi ne hotel me 3 yje sipas zgjedhjes suaj
  • Fluturimi me avion vajtje-ardhje me nisje nga Shkupi

* Nuk jane te perfshira ne cmim asgje qe nuk eshte permendur me lart.
* Sherbime te tjera ekstra mund ti shtohen paketes tuaj sipas kerkesave dhe nevojave tuaja.
* Cmimi i siperpermendur eshte orientativ, dhe eshte ne varesi te disponibilitetit te vendeve ne avion dhe ne hotel.