Projects

PRAGA NE DITET E PRANVERES VETEM PER 399 EURO PERSONI!


Project Description
Shijoni Pragen ne kto dite pranvere!!!
Vetem per 399 Euro 3 Nete/4 dite!
#nisja28Prill
Te perfshira
-Udhetimi me Avion:Tirane-Ljubljane-Prage-Ljubljane-Tirane
-Akomodimi ne Duo Hotel me mengjes
-Transfertat si ne Program
-City Tour Praga
-Guide Profesionale
Te paperfshira
-Drekat dhe Darkat
-Hyrjet ne monumente dhe muzeume
-City tour Karlovy Vary