Projects

Shen Valentin ne Paris per vetem 155 euro/p


Project Description

Kaloni ndryshe kte vit dhe festoni ne Paris šŸ—¼ šŸ’
šŸ‘‘ šŸŽÆ Shen Valentin ne Paris per vetem 155 euro/p , nisje ne daten 11 shkurt kthimi ne daten 15 shkurt.
šŸŒŸ šŸŒŸ Akomodmi ne Hotel Altona me 2* vetem 3 km larg qendres si dhe 450 m larg stacionit Gare Du Nord. šŸŒŸ šŸŒŸ
āž” Te perfshira ne cmim:
1- Bilete linje direkte Prishtin Paris Prishtin
2- 8 kg cant dore
3- Taksat e aeroportit
4- AKomodimi ne Hotel me 2*
5- Mengjesi per cdo dite qendrimi.
Nxitoni te rezervoni!
Adresa : Tiranƫ , Bulevardi Bajram Curri, 100 metra nga Pallati me Shigjeta ne drejtim te Vasil Shanto
Cel: 069 220 4511
E-mail: info@flytravel.al