Projects

Udhetim Budva – Kotorr – Podgorice, Mali Zi (55 EURO)


Project Description
Udhetim Budva – Kotorr – Podgorice, Mali Zi


Dita e pare: Nisja ne mengjes ne oren 7:00 ne drejtim te Malit te Zi. Ndalese rruges per kafe perpara se te kalojme pike kufitare te Muriqanit.Pasi te kalojme ne token Malazeze ndalesa e pare do te jete ne Shen Stefan. Ndalese per fotografi e ishullit te famshem te Shen Stefanit, per te vazhduar me pas udhetimin ne Budva. Akomodimi ne hotel Tre canne 4* ne zemer te qytetit te Budves,  nga ku keni mundesine qe te vizitoni edhe ne menyre individuale pikat me te mira te qendres se Budves Si porti i jahteve, Pedonalja buze detit, Qytetin e vjeter, Kalane dhe Qendrat tregtare qe ndodhen ne afersi te zones. Darka ne Hotel

Dita e dyte: Pas mengjesit ne hotel, nisemi drejt Kotorrit.Kohe e lire per te vizituar qytetin e Kotorrit si portin turistik te jahteve dhe kalane vjeter. Vizite Kishes se Kotorrit dhe te Citadelles.
Pas vizites ne Kotorr nisja per ne Podgorice. Ndalese ne Ujevaren e Niagares ne Podgorice per kafe dhe fotografi. Kthimi per ne Shqiperi , mberritja ne Tirane ne darke.  Fundi i sherbimit tone!

Ne Cmim Perfshihet:
• Transporti me autobus komod
• Akomodimi ne hotel Tre Canne 4 *
• Guide Shqiptare gjate gjithe udhetimit .
• Perdorimi i Pishines Dimerore dhe SPA