Projects

Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199 !!!


Project Description

Kalojeni ditën e të dashuruarve në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199 !!!
Nisja më 11 Shkurt
Në pagesën 199 Euro përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobuz
2. Shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
Nxitoni te rezervoni!
Adresa : Tiranë , Bulevardi Bajram Curri, 100 metra nga Pallati me Shigjeta ne drejtim te Vasil Shanto
Cel: 069 220 4511
E-mail: info@flytravel.al